Workshops & Trainingen

Home / Workshops & Trainingen

Workshopdag Soul Body Fusion®

Door Soul Body Fusion® wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je meer van jouw ziel - en daarmee jouw bewustzijn - in je lichaam brengt, straalt meer van jouw eigenheid uit in je leven, in je relaties en je omgeving. Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je lichaamscellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg.


In deze workshop leer je meer over de achtergrond van Soul Body Fusion® en kun je de diepe werking ervan ervaren. Ook leer je anderen te begeleiden tijdens Soul Body Fusion® sessies.

Na deze dag heb je voldoende inzicht en ervaring om professioneel aan het werk te gaan met Soul Body Fusion; je bent gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner.

Ook wanneer je voor jezelf verdieping in Soul Body Fusion® zoekt, is deze workshop een aanrader. Wij hebben onze workshop zo opgebouwd dat denken en doen op een prettige manier worden afgewisseld en het delen van ervaringen krijgt veel ruimte.


Deze Practitioners workshop geven wij in het mooie gebouw van de Body- Health Concept in Baarn en is inclusief koffie/thee en lunch. Er is tijd voor een korte wandeling tussendoor.


Workshopdag Soul Body Fusion®

* Datum nader te bepalen i.v.m. corona

10:00 – 17:00 uur

Investering: € 175,- (incl. koffie/thee, lunch en certificaat)


Meer info en inschrijven