Alle disciplines op een rijtje

Home / Services

Karin Glaser, Paramedisch natuur-energetisch specialiste 

Karin is authentiek, empathisch, nieuwsgierig en openminded. Een gedreven ondernemer met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven.

Door haar brede interesse in het zelfherstellend vermogen van het lichaam kwam zij uit bij de natuur- energetische geneeskunde.

Haar inspiratiebron zijn kinderen en volwassenen die soms met een eenvoudige ondersteuning en met een goed individueel afgestemd behandelplan, vaak bestaande uit meerdere behandelvormen, grote sprongen kunnen maken.

Hierbij is de visie op gezondheid multifactorieel. Er spelen vaak zoveel factoren een rol dat een behandeling alleen zinvol is als dit goed in kaart wordt gebracht. Belangrijk is te werken aan de oorzaak van het probleem en niet alleen het behandelen van de symptomen.

Ook mensen met chronische klachten en medicijngebruik kunnen veel meer dan zij vaak denken. Ons fysieke lijf kan niet los bestaan van onze mentale gezondheid. Belangrijk is dan ook je op beide te richten tijdens de behandelingen.

Als therapeut is Karin concreet en praktisch en voorstander van kortdurende ondersteuning.


- Prognos Analyse & Therapie                                       - Voeding, Afvallen & Detox     

- Haarfollikel Analyse Cellwellbeing                          - Paarden Coaching & Therapie  


Meer informatie en tarieven

Meggie Schaap, Laser & Cryo specialist


Meggie is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages. Zij is zeer nauwkeurig en gaat alleen voor het beste resultaat. Daarnaast is ze opgeleid om carbon laser peelings uit te voeren. Dit masker zorgt voor een intense reiniging van de huid en door deze behandeling zal de huid meer collageen gaan aanmaken waardoor fijne lijntjes en onzuiverheden verdwijnen. Tevens voert zij behandelingen uit met de CryoPen, deze pen verwijdert huid oneffenheden, steelwratjes, voet- en vinger wratjes, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, wijnvlekken, huidverdikkingen en goedaardige moedervlekken.


- Tatoeage Verwijdering    - Carbon Laser Peeling   -CryoPen Behandelingen

Meer informatie en tarieven

Marjon van der Lans, Darmtherapeute, Voedingsdeskundige en Hormoonfactor trainer​

Marjon van der Lans werkt als darmtherapeute, voedingsdeskundige en hormoonfactor trainer, hierbij maakt zij gebruik van de zeer innovatieve bodyscan. Veel voorkomende klanten zijn bijvoorbeeld hormonale disbalansen, darmklachten, huidklachten, burn-out etc. De bodyscan meet 612 lichaamsfuncties op celniveau in slechts 8 minuten. De bodyscan meet uw lichaam door miljoenen electro magnetische golven naar uw lichaamscellen te ‘sturen’. Deze stuiten op een disbalans, worden geanalyseerd en inzichtelijk gemaakt op een computerscherm in o.a. 3D beeld en grafieken. Na het scannen behandel wordt direct de behandeling ingezet. Ook zullen alle scanuitslagen met u worden besproken en krijgt u de disbalansen in 3D te zien. 


- Bodyscan     -Darmtherapie     - E Relief


Meer informatie en tarieven

Danielle Swart, Orthomoleculair voedingsadviseur

Er zijn veel soorten ziekten die ik ondersteun met orthomoleculaire oplossingen. Ik weet uit eigen ervaring wat gezonde voeding met je lichaam doet. Zelf worstelde ik 45 jaar met een verlaagd energieniveau, een problematische spijsvertering, een schommelend gewicht en een extreem gevoelige huid. Na mijn opleiding tot orthomoleculair voedingsadviseur paste ik deze principes op mezelf toe. Binnen een paar weken voelde ik me fitter dan ooit. Ik kreeg een mooiere huid en viel binnen vijf maanden meer dan twaalf kilo af! 

Danielle is gespecialiseerd in het behandelen van de volgende klachten; ADHD, vermoeidheid & concentratieproblemen, darmklachten, allergieën, chronische ziekten & overgewicht 


Quickscan - Voedingsanalyse - Keukencheck op locatie - Winkeltoer & Etiketten lezenMeer informatie en tarieven

Esther ter Beek, Ontspanning Expert en Massagespecialist

Soms voelen we ons gespannen, is alles ons teveel en zijn we sneller geïrriteerd. We hebben last van gespannen schouders, stramme spieren, overprikkeling, slapeloosheid of hoofdpijn. We zoeken de oplossing voor onze stress, pijnen, angsten, overprikkeling en burn-out in ons “denken” en ontdekken uiteindelijk dat dat niet werkt! We zijn vergeten dat het lichaam een enorm grote eigen intelligentie heeft en continue met ons probeert te communiceren. Laten we eens gaan luisteren wat het ons wil vertellen. De juiste aanrakingen zorgen ervoor dat je lichaam hormonen en neurotransmitters aanmaakt die je helpen je innerlijke rust en helderheid te hervinden. Ontspannen is geen luxe maar noodzaak want alleen als je ontspannen bent kan jouw lichaam herstellen en alleen vanuit ontspanning kan je ook mentaal weer opladen.

Bij Esther ben je welkom voor professionele massages gericht op stressreductie. De Balans massage is ongeëvenaard als ultieme anti stress booster. Esther gebruikt alleen de allerfijnste oliën, neemt ruim de tijd voor je en creëert met haar behandeling een ruimte waar het al heel snel heel veilig, weldadig en rustig voelt. "Esther weet wat ze doet en dat doet ze fantastisch!”

Tevens is Esther Yo-Chi docente, een combinatie van yoga, tai-chi en bewustwording.

Een groepsles met doeltreffende anti-stress tips & trics en aandacht voor de ademhaling om van daaruit soepel over te gaan in heerlijke Tai Chi bewegingen en af te sluiten met een uitgebreide ontspannende geleide meditatie met lichaamsscan. Een bijzonder fijne les voor lichaam, geest, hart en spirit.

Praktijk Esther ter Beek; Het juiste adres om te herstellen van spanning, pijn, stress en vermoeidheid. "Stress en Burn-out effectief te lijf"


- Ultieme balans Massage - Anti stress Boosters - Yo Chi groepslessen 

Meer informatie en tarieven

Gerrie Hegeman, Gezondheidscoach en Biotensor deskundige

Ziek worden is een optelsom van onverwerkte emoties, ongezonde voeding, stress, te weinig slaap en te weinig bewegen. Dit haalt je levensenergie en frequentie naar beneden en je komt in de bekende vicieuze cirkel van je niet fit voelen, slecht slapen en klachten.

Als er klachten zijn, gaan we met de biotensor meten waar de verstoring zit.

Zit er een emotie onder jouw klacht? Is het een puur fysieke klacht? Zit er onbewust een belemmerde overtuiging? Welke behandeling is nodig?

In mijn adviezen ga ik zoveel mogelijk uit van de natuurlijke kracht van voeding, indien nodig aangevuld met hoogwaardige supplementen. Ik benader het op een eenvoudige, praktische en nuchtere manier. Door van gezond eten stap voor stap een gewoonte te maken zal het een blijvend succes worden.


Meer informatie en tarieven

Orsaya, Hypnotiseur & acces consciousness bars practitioner 

Orsaya puts the magic of hypnosis to the test trough her intensive trainings where he teaches people to change habits and reprogram their mind. These changes involve quitting smoking, losing weight or simply changing habits and beauty . She believes that the human spirit stronger is than what most people believe. That's why she studied for many years the most advanced techniques in NLP, and hypnosis. Certified by Rob de Groof (Jeffrey Stephens Protocol and breast enlargement) Fernando Flores(hypnose facelift) Martijn Groeneveld(conversational hypnosis) Nlp online training by EdwinSelij ans fast inductions and hypnotherapie and regression by Civas. 

Meer informatie en tarieven

Irma Wormgoor, Infraroodscreening specialist

Screenings worden uitgevoerd door een IAMT geregistreerd thermograaf; Irma Wormgoor en altijd door een arts beoordeeld. Ze is in het bezit van HBO Medische Basis kennis, Energetische geneeswijzen diplomas, CPION accreditatie, IAMT opleiding en nog veel meer.

Wat is het verschil tussen mammografie en infraroodscreening?

Infraroodscreening is meeromvattend en geeft al in een vroeg stadium indicaties van fysiologische veranderingen in het lichaam. Fysiologische veranderingen gaan lang vooraf aan anatomische veranderingen waardoor het ook zeer waardevolle bijdrage is aan preventie. Mammografie is een beeldvormende techniek die heel duidelijk anatomische veranderingen in beeld kan brengen. Als er veranderingen bij mammografie zichtbaar zijn is dit al in een laat stadium van de ziekte. 

Meer informatie en tarieven

Denise Boon, Orthomoleculair darmspecialist

Denise helpt je van je darmklachten af te komen. Dit kan zowel een opgeblazen gevoel, buikpijn of wisselende ontlasting zijn (diarree / verstopping). Maar ook gediagnosticeerde aandoeningen, zoals de ziekte van Crohn of het Prikkelbare Darm Syndroom.

Met laboratoriumonderzoek gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten. Ook krijg je een op maat gemaakt behandelplan met voedingsadvies en supplementen. We pakken de oorzaak aan. Hierdoor hoef je na de behandeling bijna geen supplementen meer te slikken. En barst je van de energie!

Meer informatie en tarieven

Amra Tabak, Holistisch Coach

Alles is met elkaar verbonden, alles hangt met elkaar samen. Lichaam en geest zijn met elkaar onlosmakelijk verbonden en beide hebben aandacht nodig. Amra, als ervaringsdeskundige combineert de volgende vier onderdelen in haar praktijk: Massage (Body/lichaam), Coaching (Mind/geest), Energiewerk (Soul/ziel) en Aromatherapie (werkt op body, mind en soul).

Massage:

- Energetische ontspanningsmassage   - Hotstone massage


Coaching volgens de Wielwerkmethode; die de Natuurlijke Stroom in beweging brengt.

Respect heeft voor de natuurlijke cyclus en de wisselwerking en samenhang in alles wat leeft. Vastgelopen (innerlijke) processen weer laat stromen.

Het onbewuste bewust maakt, zodat er ruimte voor keuzes ontstaat.

Samenhang ontdekt tussen denken, energie, gevoel, emoties, gedrag, lichaam, materie en spiritualiteit.

Energiewerk:

- Reiki  - Reconnective Healing  - De Rreconnection  - Aromatherapie


Tijdens de ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van de pure etherische oliën gericht op de klacht van de cliënt. Op verzoek kunnen er verschillende blends gemaakt worden ter ondersteuning in healing proces. Of gewoon een lekker geurtje dat gebruikt kan worden in plaats van parfum dat tevens therapeutische eigenschappen heeft.

Alle onderdelen kunnen apart toegepast worden, afhankelijk wat de cliënt nodig heeft of wenst. Tevens is het mogelijk om een programma op maat samen te stellen waarbij de vier onderdelen gecombineerd worden.

Meer informatie en tarieven

Renske Pruijt, NEI coach, EMDR &  Oldpain2go practitioner

Ik geloof in de zelfhelende kracht van de mens en help bij het oplossen van een heel scala aan lichamelijke en geestelijke klachten.


Negatieve gedachten of overtuigingen en niet erkende of onverwerkte emoties kunnen vroeger of later zorgen voor klachten. Om te helen moet je deze negatieve spiraal doorbreken en samen werken we aan de weg naar boven. Tijdens de zoektocht naar de oorzaak van je (emotionele) pijn stellen we vragen aan je onbewust brein, zo zorgen we er samen voor dat jij vrij van (emotionele) pijn je leven kan leven.


Ieder voor zich maar ook in combinatie zijn NEI, EMDR en Oldpain2go eenvoudige, krachtige therapievormen en alle drie buitengewoon effectief met een blijvend resultaat.


Velvet Vita voor een fluweelzacht leven.

Meer informatie en tarieven

Marleen Snels, voetreflex therapeut

Voetreflextherapie is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren wordt toegepast. Het is veilig, laagdrempelig, ontspannend en helend. Je klachten verbeteren door een natuurlijke manier van genezing, de massages stimuleren namelijk ons zelfgenezend vermogen. Ik werk vanuit een holistische visie. Een visie die de mens als een geheel beschouwt: lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Vanuit deze zienswijze gaat het dus om de totale mens. Er wordt niet alleen naar de symptomen van het ziek zijn of de klacht gekeken maar ook naar de oorzaak daarvan. Door de behandelingen en de adviezen op de unieke mens af te stemmen worden hierdoor duurzaam duidelijke helende resultaten bereikt. 


Uiteenlopende gezondheidsklachten behandel ik in mijn praktijk en telkens ben ik weer verwonderd door de kracht van voetreflextherapie. Graag wil ik je leren vertrouwen op je eigen herstellende kracht. Je laten ervaren dat je invloed kan hebben op je eigen gezondheid. Je weer laten voelen wat diepe ontspanning is. Jezelf centraal te zetten en daardoor je welzijn te bevorderen en een blijer mens te laten worden. Heb je behoefte aan rust en ontspanning, dan is een voetreflexmassage een heerlijke manier om te ontspannen en tot jezelf te komen. Ontdek deze weldaad! Heb je één of meerdere klachten en zoek je naar een duurzame oplossing daarvoor, kies dan voor een therapeutisch behandeltraject gericht op jouw klacht of klachten. 


De kosten van de therapeutische voetreflexbehandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Spreekt het jou aan om op een natuurlijke manier je gezondheid centraal te zetten? Ik kan je een totaalpakket leveren. Met aandacht, vakkennis, liefde, enthousiasme en humor wil ik je daarvoor graag ontmoeten.

Meer informatie en tarieven

Ron Tenten, EmpowerEnergy businesscoach 

Met iQ Talks willen we vooral nu meer blije mensen creëren in het bedrijfsleven wat een directe impact heeft op onze omgeving en die tot logische winst leidt. Dat begint bij jou en mij.

Vanuit mijn ervaringen als ondernemer en healthcoach in het bedrijfsleven heb ik als uitgangspunt dat jij en ik met onze fysiek en geest ons eigen bedrijf zijn en dat we deze zo winstgevend als mogelijk dienen te maken om optimaal te kunnen functioneren.

Met ons iQ Talks programma loodsen ik en mijn Q partners medewerkers in bedrijven en organisaties snel en efficiënt naar bovenstaand doel. Dit doen we met onze iQ Essentials.


Actie

Het lichaam liegt niet. Tijdens onze iQ Talks bedrijfsworkshops werken we aan maximaal persoonlijk energiemanagement en vitaliteit. Je krijgt tastbaar advies en je ervaart ter plekke, er is actie in het moment en continue resultaat op termijn. Alles wat je doet is evidence based.

Met onze innovatieve programma’s scheppen we een cultuur van zelfsturing in bedrijven als het aankomt op energierijk werken, het creëren van werkplezier en het winst op winst principe.


Prijs: Corporate tarief op aanvraag

Bel op +31 6 24 60 99 35 of

mail voor meer informatie [email protected]

Voor meer info kijk op https://www.linkedin.com/in/ron-agapè-tenten-46a8979/