ABOUT US

Home / About

Oprichters  Karin & Meggie


Wij zijn Karin en Meggie, bedenkers en oprichters van het 

Body-Health Concept.


Dit concept bestaat uit een multidisciplinair samenwerkingsverband met therapeuten en andere disciplines die met Gezondheid (lichaam & geest), Welzijn en Beauty te maken hebben. Door deze samenwerking wordt er optimaal ingespeeld op de behoefte van de cliënt. 


Ons concept komt voort uit de gedachte dat mensen er aan gewend zijn geraakt om de geest en het lichaam als twee verschillende onderdelen te ervaren. Dit is zeker niet het geval. Lichaam en geest vormen elkaar en werken nauwkeurig met elkaar samen. Sterker nog, de samenwerking tussen lichaam en geest is van fundamenteel belang voor onze gezondheid.

Door het opzetten van dit concept kunnen wij tevens complete programma’s organiseren voor particulieren of bedrijven waarbij wij op allerlei gebieden kunnen bijdragen aan verbetering van de gezondheid en de werkcapaciteit van onze cliënten.


Tevens beschikken we over een ruime “trainingsruimte” welke ook ideaal is voor presentaties, workshops en vergaderingen. Waar wij de kans kunnen bieden kennis en kunde over te dragen aan anderen.

Kortom, een totaal plaatje waarbij wij op allerlei gebieden het verschil kunnen maken, op een unieke en veelzijdige manier.


Mocht je zelf nu ook enthousiast zijn geworden en zou je je willen aansluiten bij ons Body & Health Concept of bent u geïnteresseerd in een behandeling? U kunt eenvoudig contact opnemen middels het contactformulier welke u onder het kopje contact kunt vinden.